PickNDazzle: Best customer service ever!

By 10:00

Hey,

Ieri am primit cutiuta de la PickNDazzle.
Recunosc, am avut asteptari foarte mari de la aceasta mai ales pentru ca am vazut ca multe fete au primit produse din noua gama: parfum, crema de maini, crema depilatoare etc.

Postarea mea de ieri referitoare la motivul dezamagirii o poti citi daca faci click aici.

Ce s-a intamplat dupa aceasta postare mi-a inseninat ziua prin urmare, ma simt datoare sa scriu despre acest lucru si sa spun cat de multumita si fericita sunt pentru ca s-a intamplat!

Despre ce tot vorbesc eu aici?

Serviciul cu clientii de la PickNDazzle este extraordinar!

Pe langa faptul ca tin legatura cu tine in mod constat, pe langa faptul ca mereu sunt interesati de ceea ce iti place si ceea ce ti-ai dori, mereu au avut grija sa te intrebe- fie printr-un chestionar, fie print-un e-mail sau trimitandu-ti un comentariu la postarile de pe Facebook- ce parere ai despre ei ( serviciu, concept, produse).

Da,  nu am fost multumita in totalitate de produsele primite ieri (cum nu am fost multumita 100% de toate produsele primite pana acum) dar poate ca si eu, intr-un fel sau altul, le-am ales prin datele din profilul meu de beauty sau prin feedback-ul trimis catre ei.


Faptul ca s-au auto-sesizat si faptul ca mi-au trimis un mail foarte frumos si cuprinzator pe mine m-au facut sa-mi schimb starea de spirit ( dintr-o racita morocanoasa am devenit o racita cu zambetul pe buze si nerabdatoare sa primeasca ultima cutie din seria de 79 lei) si opinia.


Multumesc echipei PickNDazzle pentru profesionalism si atentia cu care isi trateaza toti clientii!

 P.S.: Tin sa imi cer scuze cititoarelor mele pentru ca le-am indus in eroare spunand ca aceasta cutie este o "Cutie cu surprize". Aceasta impresie mi-a fost lasata de fiecare cutiuta "cu minuni" ( retrag si aceasta formula) primita lunar. 
O asteptam cu asa nerabdare si mereu gaseam ceva sa-mi placa foarte mult sau sa mi se potriveasca manusa incat sentimentul pe care il simteam era superb.
Da, PickNDazzle m-a facut sa am asteptari mari.

Concluzia pe baza discutiilor de ieri a fost aceasta:
PickNDazzle este un serviciu care, pe baza de abonament, iti furnizeaza  produse ce se potrivesc cu profilului tau de beauty. 
Fara minuni, fara surprize. :(

Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte,
Anushcka!

You Might Also Like

0 comments