Unboxing: Pick n Dazzle or The Biggest disappointment ever

By 19:36 , , ,

The biggest disappointment ever! 

Hey,

Imi pare rau ca incep postarea intr-o nota atat de pesimista insa, desi sunt racita cobza, azi a venit coletul de la Elf si am primit cadoul superb de la colegii mei de birou.. ce mi-a "innorat" ziua a fost tocmai cutia de la PickNDazzle.

Hai sa-ti spun ce am primit:

  • Samponul de la SPA Energy ( il mai am)
  • Lac de unghii transparent de la Lady Lya- vitamin booster
  • Benzile pentru indepartarea sebum-ului de la L'Action
  • Rimel semi permanent de la L'Action
Acum hai sa iti spun de unde vine dezamaginrea:

1. Samponul il mai am prin urmare elementul supriza al cutiei pentru care faceam lobby cu atata ardoare s-a dus pe Apa Sambetei.
2. Lacul de unghii este ok.
3. Benzile pentru sebum- nu imi sunt utile( recunosc faptul ca imi plac enorm produsele de la L'Action- mastile pentru fata).
4. Rimelul- toata lumea... absolut toata lumea s-a plans de calitatea si utilitatea acestui produs. Nu l-am incercat, o sa ii dau o sansa dar entuziasmul meu este la un nivel foarte scazut.
5. PickNDazzle a umplut wall-ul meu de Facebook cu noua gama (prezentari, reclame, imagini, filmulete), majoritatea blogger-itelor pe care le urmaresc au primit cel putin un produs din aceasta. Prietena mea a primit chiar 3/4 produse. 
Eram ca un copil care stia ca primeste o jucarie noua, colorata, fabuloasa si am ramas un copil cu buza umflata si cu o dezamagire profunda.

Voiam sa comand in iulie cutia de 159 lei... momentan  lovitura" a fost prea puternica si sunt pe ganduri.

Eh, noroc cu cadoul si comanda de la Elf... o sa fac o postare separata despre acestea!
  
Te imbratisez cu drag,
Anushcka!

You Might Also Like

0 comments