Haul #2 Hello Free Z One Discount

By 10:00 , , , ,

Ok!!!
Declar ziua "S" zi oficiala de cumparaturi, zi generatoare de haul-uri in masa!

Am luat salariul, m-am urcat in masina cu Stefania de la In Lumea Stefaniei si ne-am dus glont la magazinul Hello Free Z One Discount.

Ce mi-am luat?
  • Jeleuri!!! Nu am jeleuri mancat de mai bine de 6 luni ( in ianuarie mi-am pus aparat dentar) cand ortodontul meu mi-a recomandat sa nu ma risc cu asa ceva! M-am riscat si nu regret! YUM-YUM!  • Deodorant stick si spray pentru mine si pentru el! Acel deo stick face minuni si-l recomand din tot sufletul! (trebuie sa merg sa mai iau)
  • Iubitul meu si-a schimbat job-ul radical asa ca si vestimentatia lui a avut nevoie de un upgrade: de la tricouri cu numele barului la camasi slim fit pentru corporatist! (e foarte hot in ele). Cu aceasta ocazie, am luat niste produse care se usureze munca asta depusa cu calcatul! Am incercat spary-ul si este destul de cool!  • Am luat si o spatula poate-poate se prinde de mana mea sa gatesc ceva dar pe asa caldura... mai bine astept toamna!
  • Tablita cu creta si buretel! Am montat-o pe peretele din holul de la intrare si initial am scris pe ea "I love you". Nu a tinut mult pentru ca iubitul meu a zis ca el nu stie sa faca o cafea ( asa ma pacaleste de un an de zile) asa ca mesajul de pe tablita a fost inlocuit cu reteta mamei de cafea la ibric!
  • Ca fata, nu ai niciodata prea multe lumanari sau candele in casa! Cine stie cand se ia curentul sau te apuca romantismul?! Asa ca am luat o candela de la Glade! Cica e mirositoare!
Cosul meu a insumat aproximativ 50 lei, cee ce pare destul de ok!

Site-ul celor de la Hello Free Z One Discount este inca in lucru dar, daca iti doresti ceva neaparat de la ei iti recomanzi sa ii contactezi pe facebook! 
Iti vor raspunde de indata si te vor ajuta cu placere!

Cam atat despre noile achizitii! O sa stau cuminte si o sa astept urmatoarea mare zi "S".

Te imbratisez cu drag,
Anushcka!You Might Also Like

0 comments