Prima impresie (3): Produse noi in teste!

By 10:00 , , , , , , ,


Hey!

Ce am mai cumparat? Ce produse am bagat la testat si care e prima impresie despre acestea o poti afla in randurile ce urmeaza:

Primer mineral gama Studio de la Elf: am dat 26 lei iar cantitatea este de 14 ml in ciuda ambalajului maricel. Il aseman cu primer-ul de la Sephora care are aceeasi cantitate dar pretul este ceva mai mare.
Prima impresie: se aplica usor, matifiaza si uniformizeaza tenul.

Crema de fata SPF 50 La Roche Posay:am cumparat-o cu aprximativ 50 lei cu tot cu reducere din farmacia Help Net ( o intreaga aventura cu farmacia asta din Mega Mall)
Prima impresie: se aplica usor, nu lasa nici o pelicula alba si nici nu este grasa!

BB Cream SPF 30 The One de la Oriflame: L am cumparat mai mult pentru faptul ca are SPF. Am dat 23 lei pe el.
Prima impresie: am luat nuanta Light in speranta ca ma mai bronzez si o sa il folosesc. Uimitor dar nuanta mi se potriveste acum ceea ce inseamna ca Light-ul asta e destul de deschis. In rest.. are subton roz lucru care nu este specificat in catalog.

Tus negru Giordani Gold Calligraphy de la Oriflame: am dat pe el 25 lei si e sub forma de carioaca.
Prima impresie: pare ca se merita investitia, se aplica relativ usor cat despre rezistenta pare si aceasta ok.

EyeBrow Palette Brow Parlour: am cumparat-o de la Hello Free Z One  Discount (despre alte produse cumparate din acest magazin poti citi aici) si am dat aproximativ 25 lei.
Prima impresie: are un gel pentru sprancene, o nuanta de crem pentru iluminare si doua nunate de maro cu subton rosu. S-a nimerit pentru ca eu sunt roscata momentan si mi se potriveste.

Gel de dus spuma Imperial Leather Precious Night Blooming Jasmine &Cotton Milk: l-am cumparat din curiozitate. Am dat vrei 10 lei pe el tot de la Hello Free Z One  Discount.
Prima impresie: curata, este parfumat si nu ai nevoie de o cantitate mare de produs.
Acestea au fost cele 6 produse bagate la testat. Pana acum se comporta ok dar voi reveni peste o luna cu concluziile finale: HOT ot NOT!

Pana atunci te imbratisez cu drag si iti urez o zi minunata!
Anushcka!

You Might Also Like

0 comments