Anushcka inc = The Beautymist + CONCURS

By 00:45 , , , , , , , ,

Hey,

Luna Octombrie aduce schimbare si vesti bune!

Anushcka inc devine, incepand de azi, The Beautymist!
Cu aceasta ocazie am decis ca este momentul oportun sa apar si pe Youtube. O sa iti las mai jos link-ul catre canalul Youtube si filmuletul.


Canal Youtube: The Beautymist

De ce The Beautymist?!

The Beautymist este un concept, un tribut adus frumusetii, optimismului si  fericirii!
Pentru ca Frumusetea este relativa si interpretabila in functie de originile, religia, educatia pe care le avem si in functie de societatea in care traim am zis ca The Beautymist=Frumusetea in ceata este cel mai bun termen pe care il pot folosi pentru un blog/canal de youtube care este axat pe nisa de beauty.

Scopul articolelor si filmuletelor mele va fi ca tu sa fii mereu Beautymist si Optimist!


Cu aceste schimbari, Octombrie aduce si un Concurs cu un premiu extraordinar!

Pentru ca ador PickNDazzle si sunt super multumita de produsele si serviciile lor (cum probabil ai citit in articolele mele pe acest subiect) am decis ca cel mai bun si frumos premiu pentru aceasta ocazie deosebita sa fie un BeautyBox Dazzling Prick care contine 4 produse full size, selectate special pentru tine, in valoare de 199 RON de la PickNDazzle

Reguli de participare:

Obligatoriu:
1. Like paginii de Facebook The Beautymist si subscribe la canalul de Youtube
2. Share public la acest articol pe Facebook si tag-uieste o prietena care este  interesata sa urmareasca stirile de beauty
3. Inregistreaza-te pe PickNDazzle si creaza-ti profilul de beauty (astfel premiul va fi selectat si personalizat in functie de informatiile din acest beauty profile)
4.Lasa un comentariu cu numele de facebook, adresa de mail cu care ti-ai creat profilul pe PickNDazzle si link-ul share-ului.

Optional:
5. Scrie in comentariu o intrebare legata de : Ce ti-ai dori sa vezi in viitoarele fimulete de pe canalul meu de Youtube?

Concursul se desfasoara in perioada 02 octombrie-12 octombrie.
Extragerea se va face prin Random.org in 2-3 zile de la incheierea concursului.

Pana data viitoare,
Stay Beautymist!
Ana

You Might Also Like

36 comments