Ce este Webstock?

By 11:16 , , , ,


Ce este Webstock?

Aceasta intrebare a stat pe buzele mele ceva timp asa ca m-am hotarat sa particip la aceasta Conferinta pentru a primi raspunsul.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media care are loc in Romania.
Aici se aduca crema social media: bloggeri si vloggeri de toate tipurile, furnizori/producatori de produse si servicii, personalitati si oameni cu experienta care au de impartasit informatii foarte utile.


 Evenimentul a fost impartit in 3 mari sectiuni:
  1. Game changers unde reprezentantii unor companii, initiatorii unor campanii, oameni de media si din industria muzicala au vorbit despre modul in care au abordat si cum au adaptat afacerea lor la era tehnologiei, la aceasta lume care este intr-o miscare continua, intr-o evolutie foarte rapida.
  2. The debate section: 3 conferinte cu cate 6 teme abordate. Personal am ales sa particip la The Know-how to section: Blog Promotion si Video blogging.
  3. Gala Webstock Awards
Evenimentul s-a incheiat cu un party la The Pub!


Webstock prin ochii mei

La conferinta Game changers am avut placerea sa ascult povestile unor oameni de succes, oameni pasionati care nu s-au lasat prada acestei viteze cu care se schimba lumea. Oameni care au luptat cu pasiune si au demostrat ca se poate! Printre acestia se numara:
Andrei Rosu care a vorbit despre sport, alergare, maraton, pasiune si familie.
Dragos Lumpan care m-a lasat fara cuvinte cand a prezentat proiectul sau despre Transhumanta! O idee superba, o abordare inedita, un proiect care te transpune intr-o lume ce sta sa dispara.
Florin Georgescu un om care dovedeste ca orice se poate daca iti doresti cu adevarat. Cuvintele mele nu pot exprima respectul si admiratia pe care i le port.
“Să nu vezi. Să nu auzi. Asta numesc oamenii handicap. Eu numesc handicap să te trezești doar pentru că trebuie. Să te duci la un birou care nu îți place, să stai într-o relație doar din obișnuință. Sunt Florin Georgescu și sunt ceea ce oamenii numesc – un nevăzător. Eu mă numesc un om care luptă să se autodepășească. Asta înseamnă să merg cu bicicleta până la olimpiadă la Londra. Voi filma pentru tine cei peste 2000 de km. Vezi dincolo de limite.” Florin Georgescu 
Cabral Ibacka un entertainer, un speaker adevarat, un om care te inspira si te motiveaza indiferent daca-l doare maseaua sau nu!La The debate section: Blog Promotion au fost 3 speakeri foarte simpatici si ok (Alexandru Negrea, Ionut Munteanu si Horia Neagu). Au povestit despre SEO, Blogging si Marketing. Am ramas cu informatii utile si practice. Pe aceasta cale tin sa le multumesc!

In partea a doua din The debate section: Video blogging speakerii nu m-au impresionat. Au fost 3 vloggeri : Mihai Taranu (Zmenta), Anne Marie Chelariu si Ciprian Catunescu (Unguru'Bulan). Subiectele  abordate de ei pe Youtube nu sunt pe gustul meu, motiv pentru care nu am reusit sa vad cap-coada niciun filmulet de-al lor. 
Din pacate nici la conferinta nu au oferit informatii utile. Orice persoana care vrea sa se apuce de vlogging stie ca are nevoie de o camera cu care sa filmeze, de un decor ok, de un computer, de continut si de appeal. Prin urmare, aceasta sectiune a fost cea mai lipsita de informatii. Din nefericere, tot aceasta sectiune era cea mai asteptata de mine pentru ca sunt noua in lumea Youtube-ului si mi-ar fi prins bine niste ponturi venite de la oameni cu experienta.

La Gala Webstock Awards si Party nu am mai stat. Deja petrecusem o parte generoasa din zi la eveniment iar programul meu a fost destul de incarcat in aceasta perioada.

Concluzii!
La Webstock este plin de oportunitati! 
La Webstock te revezi cu prieteni din lumea pasiunii tale si cunosti oameni frumosi!
De la Webstock  pleci cu informatii utile si cu amintiri frumoase! Webstock este o conferinta pe care nu trebuie sa o ratezi!

Iti doresc o zi minunata si nu uita: Stay Beautymist!
Ana

You Might Also Like

4 comments