Review REVITA.LASH Eyelash Growth Stimulation

By 12:35 , , , , , ,


Review REVITA.LASH Eyelash Growth Stimulation

Hey,

Astazi vom discuta despre un produs care m-a ajutat intr-un mod incredibil.
Este vorba despre REVITA.EPS Eyelash Growth Stimulation - numele produsului a fost modificat in REVITA.LASH Eyelash Growth Stimulation, un produs care stimuleaza cresterea genelor si ingrosarea firului de par.

La inceput am privit cu scepticism acest produs "revolutionar" dar cum incercarea moarte n-are l-am aplicat cu consecventa pentru a ma convinge de eventualele efecte.

Ingredientul principal: Complex de peptide brevetate. Acest ingredient principal ajuta la regenerarea si stimularea cresterii firelor de par.
Alte ingrediente: Apa (Aqua), hidrolizat de proteină din soia, fosfat ascorbil magneziu, adenozina, clorură de sodiu, EDTA disodic, clorură de calciu, lizolecitină, gliceride sofranas polyaminopropyl biguanidă, hidroxietilceluloza, fenoxietanol, caprylyl glicol.

Indicatii de utilizare:
Tenul trebuie sa fie curatat in prealabil! 
Pentru rezultate optime este recomandat sa se aplice de 2 ori pe zi - dimineata si seara - timp de cateva saptamani iar apoi se poate aplica o singura data pe zi. 
Ambalajul este foarte usor de manuit. Acesta este sub forma de pix: un varf are un buton care o data apasat elibereaza lichidul iar celalalt varf are aspect de mina de pix cu un buretel mic in vraf (pe acolo iese lichidul).
Produsul se aplica la fel cum ai aplica un eyeliner- la baza sprancenelor - atat pe pleoapa superioara cat si pe pleoapa inferioara.


Precautii:
Tratamentul cu Revita.LASH este indicat chiar si persoanelor care in urma chimioterapiei au suferit caderi ale genelor. In schimb, nu este recomandat persoanelor cu hipersensitivitate la peptide sau orice alt ingredient din aceasta solutie. 
Nu se recomanda imprumutarea produsului altor persoane, pentru a evita contactarea unor boli sau infectii. 
De asemenea, este important sa aplici produsul cu precizie; evita sa-l folosesti in cazul in care iti tremura mana.

La ce efecte ar trebui sa te astepti?
REVITA.LASH Eyelash Growth Stimulation este  un tratament de ultima ora de la DS Laboratories. Este demonstrat clinic faptul ca utilizarea corespunzatoare a acestui produs va avea ca efect cresterea genelor cu 25% in doar patru saptamani.

Rezultatele in cazul meu:
  • Genele au crescut considerabil si intr-un mod vizibil!
  • Firul de par s-a ingrosat!
  • Au aparut gene pe pleoapa inferioara- in zona respectiva, inainte de utilizare aveam 3-5 fire/pleoapa- numarate!!!
  • Nu stiu daca rezultatul a fost de 25% sau peste, cert este faptul ca acum am gene lungi, groase, dese si noi - lucru care nu credeam ca este posibil!

Pretul acestui produs este de 198,50 RON si il poti achizitiona de pe VOKAmazon, Look Fantastic.

Date fiind rezultatele mele, recomand acest produs persoanelor care au gene scurte, subtiri sau inexistente.

Tu ai folosit produse asemenatoare? Ce parere ai despre acestea?

Stay Beautymist!
Te imbratisez cu drag,
Ana

You Might Also Like

1 comments