Wednesday Fun #1: Vreau sa beau o cafea buna dar nu stiu unde!

By 09:00 , , , , , , ,Hey!

De multe ori mi s-a intamplat sa stabilesc cu o prietena, 2, 3 o intalnire la o cafea si la fel de multe ori ne-am lovit de intrebarea "Unde mergem?".

Azi o sa iti spun un secret, o sa iti fac o recomandare, o sa ma justific putin si o sa te ispitesc cu niste poze!

Secretul: Nu pot sa beau cafea pentru ca mi se face rau! Ce e super-druper-cool este faptul ca de data aceasta nu mi s-a facut rau! De ce?! A fost cafeaua prea buna!

Recomandarea: Creamier o cafenea/gelaterie din Bucuresti.


De ce Creamier?
Pentru ca este un loc un pic altfel!
Nu este aglomerat sau inghesuit! Designul este minunat, relaxant si simplist! Cafeaua este in centrul atentiei acompaniata de croisante, ceaiuri si inghetata.
Creamier este locul unde poti veni cu fetele la o sueta, cu laptopul sau cu o carte buna care are nevoie de un spatiu armonios si o cafea delicioasa pentru lecturare.Si ca tot vorbesc de cafea, hai sa iti dau mai multe detalii:
Eu am fost la o degustare de cafea (si nu, nu mi s-a facut rau)!
Cafeaua degustata este marca S Coffee, o cafea de specialitate din diferite zone ale lumii.
Ce am degustat eu au fost cafele din Costa Rica, Peru, Guatemala, Columbia, Brazilia, Kenya, Rwanda si Etiopia.Cafeaua de specialitate este 100 % arabica! Sunt atent selectionate boabele verzi si fiecare cafea are propriul profil de prajire, special pentru a ii scoate in evidenta adevarata aroma a cafelei. 
Aceasta este recomandata a fi consumata dupa 7 zile de la prajire ( atunci incep sa i se echilibreze notele) si pana la 30 zile.


Cafeaua aceasta o poti cumpara online de pe site-ul S Coffee. O gasesti la pretul de 24 lei, gramaj 200g.

Pentru mai multe informatii despre reteta de succes a Gabrielei si a marcii S Coffee intra aici.Un pic si despre inghetata artizanala absolut delicioasa: La Creamier gasesti o mare varietate de arome: vanilie, fistic, ciocolata, amaretto, zabaglione (cu un strop de vin intalienesc Marsala), nociolla (cu alune), capsuni, cafea, lamaie, lavanda si menta.
Eu m-am delectat cu aroma de caramel sarat si mi-a mers la suflet!


Ca de incheiere, sa trag niste concluzii: avem un local super relaxant si primitor, cafea aromata, special preparata, inghetata artizanala racoritoare si...aaaa! Oamenii! Se spune ca omul sfinteste locul!
La Creamier am avut onoarea si totodata placerea de a cunoaste o echipa superba, zambitoare si unita! Datorita lor m-am simtit ca acasa! I-am bombardat cu tot felul de intrebari despre produse si concept iar in ochii lor, la fiecare raspuns oferit, am vazut daruire, iubire si pasiune!


Cam aceasta a fost experienta mea la Creamier cu S Coffee!
Iti recomand sa le dai o sansa! Cu siguranta nu ai ce sa pierzi, defapt ai numai de castigat!

Pana data viitoare, te imbratisez cu drag si nu uita "Stay Beautymist"!
Ana

You Might Also Like

0 comments