Wednesday fun #6: Rihanna, Steve Aoki si SIA la Bucuresti

By 10:00 , , , , , , , , , ,Hey!

Ieri am aflat ca s-au pus in vanzare biletele pentru The Anti World Tour 2016. 
Trei zile de super concerte cu Rihanna, Steve Aoki si SIA in zilele de  14, 15 si 17 august ce vor avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti!

Dupa experienta mea de anul trecut cu concertul mult adoratului si stimabilului Robbie Williams am zis ca nu am voie sa ratez asa eveniment.
Ca sa iti improspatezi memoria sau ca sa razi cu lacrimi de patania mea de la concertul sus-mentioant te invit sa citesti articolol care poarta numele sugestiv: NU am fost la Concertul "Let me entertain you"- Regrete si blesteme.

Revenind la The Anti World Tour 2016.


Biletele s-au pus in vanzare pe eventim.ro dupa cum urmeazaa:

Abonament 3 zile:
Normal Circle: 270 Lei
Golden Circle: 518.4 Lei
Diamond Circle: 702 Lei
Tribune VIP: 777.6 Lei

Exista, de asemenea, oferta Early Bird 1 in care va fi puse la vanzare un numar limitat de bilete la pretul de 151.2 Lei. Dupa ce acestea se vor epuiza va intra in vigoare oferta Early Bird 2 in care vor fi la fel, un numar limitat de abonamente la pretul de 194.4 Lei.

Poti de asemenea, sa cumperi bilete pentru fiecare zi in parte.
Pentru mai multe informatii legate de preturi intra aici.

Nu am putut alege un concert anume deoarece vreau sa vad show-ul Rihannei, sa simt vibratiile muzicii lui Steve Aoki si sa ma delectez cu vocea inconfundabila si absolut fenomenala a Siei!
Bonus, pe langa cele 3 nume deja mentionate, vor mai canta si alte nume consacrate ale muzicii internationale!
De exemplu, pe 17 august vor urca pe scena si Selah Sue, Fallulah si Oh Land!

Eu nu am mai stat pe ganduri! Nici macar nu am mai verificat daca am finante suficiente in cont pentru bilete si supravietuire!
Am pus mana pe card, am selectat 2 abonamente, am apasat butonul "Plateste" si asta a fost! Ma duc la concertele sustinute de Rihanna, Steve Aoki si SIA and many more!

Inchei acest articol exact cum l-am incheiat si pe cel despre concertul lui Robbie:

"Draga cititorule, daca stii ca ceva iti place la nebunie si ai ocazia sa faci acel lucru... nu te mai zgarci si nu mai spune „las c-o fac alta data!”! Poate acea alta data nu va mai exista! Nu amana ca mai apoi sa regreti! Fa un mic efort, fa ceea ce-ti place si ceea ce te face fericit! Aceasta este sansa ta!"Distractie maxima si multa fericire!
P.S.: Banii vin si pleaca - amintirile raman! 
Stay Beautymist!
Ana Timofte

You Might Also Like

0 comments