Jurnalul unei Beautymiste #1

By 09:40 , , ,


Niciodata nu am reusit sa tin un jurnal.
Tentativele au fost numeroase si toate au esuat lamentabil dupa perioade diferite de timp.
Proiectul acesta, Jurnalul unei Beautymiste,  il am in minte de tare mult. Motivul pentru care l-am tot amanat ti l-am spus mai sus si sper sa nu se repete istoria.

Jurnalul unei Beautymiste #1

Este sambata si eu ma simt ca dracu'! Cum Tess se zburleste la auzul aspiratorului asa ma zburlesc si eu cand este pus in functiune aerul conditionat! La munca imi bate direct in frunte si ma nenoroceste fizic si moral.

Am incercat de dimineata sa fac o baie si sa ma relaxez dar zumzetul orasului este asurzitor! O bormasina ici, un claxon colo, aspiratorul vecinei de sus, copchilul ei care zici ca are 100 de kg la numai 3 anisori si, trebuie mentionat, excavatorul care sapa de la 6 dimineata o groapa pentru o noua cladire fix la 6-10 metri de blocul meu.

Saptamana a fost obositoare dar cu realizari mari!
Am terminat cursul la Scoala de Make-up Melkior. Pentru mai multe detalii te invit sa dai click aici.
Am participat la doua evenimente dragute si interesante:


Lansarea oficiala in Romania a Flor de Mayo. Un eveniment care s-a desfasurat intr-un cadru boem pe malul lacului. Produsele par foarte ok dar nu vreau sa dau mai multe detalii mai ales ca la plecarea de acolo am primit un goodie bag. Prefer mai intai sa testez produsele si apoi sa imi dau cu parerea.


Al doilea eveniment a fost Ziua Italiei cu Siviero Maria. Acesta a fost un eveniment care m-a uimit placut prin eleganta si gratia oamenilor care au participat. Atmosfera a fost degajata si prietenoasa. Inghetata a fost si ea la inaltimea asteptarilor si trebuie sa mentionez ca acolo absolut toata lumea arata fabulos.

sursa: pagina de Facebook Creative Ideas

Ca tot am vorbit de evenimente, nu imi place sa merg la evenimente unde intalnesc, in majoritate, oameni scortosi, distanti, neprietenosi, care fac bisericute si care te exclud din priviri.
Oricat de buna ar fi cauza si de cat de bine ar fi organizat evenimentul, genul acesta de oameni distrug tot farmecul.

Tot saptamana trecut am mai avut o mare realizare! Am mai pus o caramida la casuta prieteniei dintre mine si Stefania de la In Lumea Stefaniei.
Simt ca pasiunea aceasta pentru frumos ne apropie din ce in ce mai mult pe zi ce trece.
Lumea blogging-ului este identica cu oricare alta lume, sunt aceleasi rautati, invidii, critici necosntructive dar sunt si lucuri frumoase care te fac sa ignori partile negative. Printre aceste lucruri se numara si prietenia, loialitatea, sustinerea, incurajarea.


Sa vorbim un pic si de cumparaturi, a doua pasiune a mea!
Saptamana aceasta am trecut pe la Melkior, Sephora si DM.
Am luat, in mare parte, lucruri esentiale, de care aveam nevoie.

Fard nuanta Camee Rose si Gene false tip banda
Crema de fata Vivanatura, Buretei Ebelin, Masca de fata Balea
Cadou Sephora de ziua mea, Buretei, Ascutitoare si Dischete demachiante
 In incheierea primei intrari din Jurnalul unei Beautymiste te las cu Tess! Pisica asta imi supravegheaza mereu momentele de creatie si niciodata nu ma lasa sa o iau pe aratura!


Stay Beautymist!
Ana

You Might Also Like

0 comments