Then and Now: 10 ani de la absolvirea liceului

By 11:07 , , , , ,Eu nu am intalnit om care sa termine Colegiul National Gheorghe Lazar si sa nu fie mandru de asta!

Sunt mandra ca ma numar printre absolventii acestui liceu! Aceea a fost cea mai smechera perioada din viata mea. Acolo am creeat cele mai frumoase amintiri si am trecut prin cele mai mari peripetii!

Incepand din clasa a 9-a, eu, fata venita de tara si obisnuita numai cu note de 9 si 10, am luat primul 3 la Logica, urmat de un 5 la Georgrafie si inca un 3 la Istorie! Asta da inceput! Am cazut in depresie dar m-am ridicat destul de repede cu ajutorul colegei mele Catalina care ma consilia la telefon! Acum rad cu hohote la amintirea asta! Cate bocete la telefon au fost in prima parte a clasei a 9a!

Eram (inca sunt) rockerita, singura deosebire este ca atunci ma imbracam asa iar azi nu!

In plina sesiune de dans
Nu erau sanse sa scoti baietoiul din mine!
O alta amintire o am cu Mihai care avea un walkman cu un splitter de jack asa ca puteam pune 2 perechi de casti la el si ascultam Muse si Nirvana in timpul orelor dar si in pauze!


N-am schimbat absolut deloc stilul acela baietos in timpul liceului, sincera sa fiu nu stiu cand s-a petrecut minunea, cert este ca s-a petrecut si sunt extrem de fericita pentru acest lucru! 
In liceu nu ma machiam, nu aveam un stil vestimentar ok, nu din cate observ acum! Nu stiu ce era in capul meu atunci... Acum multi ani!


Am legat prietenii stranse cu astea doua Zuze! Le iubesc si mi-e dor de ele! 
Am avut up's and down's, ne-am imbratisat, ne-am certat, am plans una in bratele celeilalte si ne-am tras de par de cate ori aveam ocazia!

Cu Andra stiu ca m-am luat oarecum la bataie la un moment dat pentru ca nu eram de acord cu relatia toxica in care se complacea!
Alice in schimb mi-a legat sireturile de scaunul ei la ora de istorie si stiu ca m-am ridicat brusc si, nu mai imi amintesc perfect, dar am impresia ca am cam dat-o cu capul de banca in momentul in care m-am ridicat brusc si am tras si scaunul ei dupa mine!


La Ultimul Clopotel toata lumea se iubea cu toata lumea!
Incepeam sa realizam ca s-a cam terminat distractia si ca in ceva timp ne vom lua "La revedere" de la liceu, profesori si colegi.
Noi Zuzele am ramas impreuna. Imi amintesc cum, la ora de mate, ascultam cu Adriana radio la telefon. Cand incepea "La Tortura" cantata de Shakira, Adriana incepea sa danseze frenetic langa mine. Nu pot sa spun ca eu stateam potolita langa ea!


La Bal, uitandu-ma acum la poza, zici ca eram niste gaini impaiate! Doamne, ce ne-am mai distrat atunci! Defapt, noi mereu ne-am distrat! Asta a fost liceul: fun, fun, fun!

Ce regret acum este ca nu am o poza doar eu cu Amy! Colega mea de banca din clasa a 9a si a 10a! 
Amy a fost si este fenomenala! Un model de urmat, o persoana care a reusit, in ciuda tuturor impedimentelor. A fost un model pentru mine si o prietena deosebita! Nu ne-am vazut de un car de ani si nici la reuniune nu a reusit sa ajunga, din pacate.

Ca am zis de Reuniune:

Am luat catalogul si ne-am uitat la note si absente! Doamne, ce dezastru am fost in clasa a 12 a!
Cred ca asta este ce regret cel mai mult din perioada liceului: faptul ca am chiulit! Mare prostie a fost in capul meu si daca as putea schimba ceva, din absoult tot ce s-a intamplat in perioada aceea, asta ar fi: nu as mai lipsi aiurea.


La Reuniune nu am fost foarte multi. Totusi, ma bucur enorm ca i-am reintalnit! Ca sunt la fel de frumosi si voiosi! Ca au acelasi glume si acelasi spirit tanar!

M-am revazut cu Zuza mea: Alice!


Si, o ultima amintire din liceu: Nu mai stiu prin ce clasa eram dar era intr-o zi de vineri, fumam in curtea liceului si am fost prinsa!
Amenda era 10 lei si eu nu aveam un sfant! Aveam 3,5 lei, banii cu care sa ma duc acasa la ai mei, in provincie.
Am fost la directoare si am incercat sa ii inmoi inima cumva dar fara sorti de izbanda!
Atunci, rebela din mine a gasit o solutie!
Am facut cheta, am strans suma respectiva, m-am dus la magazin si am schimbat-o in monede si am tulit-o la casieria liceului si am platit amenda!
Asa de mandra am fost de isprava mea! Le-am aratat eu lor!


Un deceniu mai tarziu, mi-am incercat din nou norocul! Eram pregatita financiar de data asta! Din pacate nu a fost nici un profesor sa ma alerge prin liceu, sa ma ia de ureche si sa ma duca la director. Defapt, nici director, nici contabila, nici nimeni nu mai era acolo ca sa ma pedepseasca.
Am crescut, anii au trecut cu o rapiditate de necrezut si iata-ma, cu inima cat un purice, asternandu-mi amintiri dintr-ale liceului vremuri!


Andra, iti multumesc ca m-ai ajutat cu organizarea Reuniunii!


Cam asta a fost! Fuse si se duse!

Tu ce amintiri ai din perioada liceului? Ce colegi ti-au marcat cei mai frumosi ani?


Ana/Anushcka/The Beautymist

You Might Also Like

0 comments